Hvordan klinikken kan bruke Google min bedrift for å få flere pasienter
15. desember 2023

Hvordan klinikken kan bruke Google min bedrift for å få flere pasienter

Google min bedrift er en kostnadsfri tjeneste som lar deg opprette og administrere en bedriftsprofil på Google Søk og Maps. Med en bedriftsprofil kan du skille deg ut på Google og tiltrekke deg nye pasienter ved å vise frem viktig informasjon om klinikken din, som åpningstider, kontaktinformasjon, bilder, tilbud, innlegg og mer.

Kommunikasjon med pasientene dine

En bedriftsprofil kan også hjelpe deg med å komme i kontakt med pasientene dine på en enkel måte. Du kan svare på spørsmål, motta anmeldelser, dele oppdateringer og sende direktemeldinger. Du kan også vise frem tjenestene du tilbyr og gi pristilbud på nettet, slik at pasientene får informasjonen de trenger for å velge deg.

Øk din klinikks troverdighet

Google min bedrift er en effektiv måte å øke synligheten og troverdigheten til klinikken din på Google. Ved å opprette og optimalisere en bedriftsprofil kan du nå ut til flere potensielle pasienter og bygge et godt omdømme for klinikken din.

Gjør det enkelt for pasienten å finne klinikken

Bedriften kan bruke Google kartet for å få flere pasienter ved å opprette og optimalisere en bedriftsprofil på Google. Søker de etter en kiropraktor i Asker i Google søket skal din klinikk komme opp i kartvinduet. Dette gjør det enklere for pasienten å finne deg når de søker både i Google søk og direkte i kartet. Kartet kommer som oftest høyest opp i Google søk. Google maps vises over søkeresultater og er en god måte å få klinikken din synlig – du kan nesten si at du "sniker" i køen.

Google kartet er en effektiv måte å øke synligheten og troverdigheten til bedriften din på Google. Ved å opprette og optimalisere en bedriftsprofil kan du nå ut til flere potensielle pasienter og bygge et godt omdømme for bedriften din.

Trenger du et journalsystem?

Vil du høre mer om hva vi i EG Hano kan tilby deg og din klinikk? Fyll ut skjema under og vi tar kontakt.

Trykk her for å fylle ut kontaktskjema

Trenger du support?

Kontakt EG Hano support

66776673

hano_support@eg.no

Fakturaspørsmål?

debitor@eg.dk