EG Infodoc Logo
12. desember 2023

Siste nytt fra Laila Aarseth

Kjære kunde,

Som annonsert forrige uke har jeg tatt over som leder for EG Healthcare Norge som blant annet inkluderer journalsystemet EG Infodoc. Jeg og teamet, sammen med våre nye eiere, er veldig motivert for å sikre enda bedre systemer for fremtiden, og skal jobbe hardt for å løfte oss. Jeg kommer til å delta på årets Infobruk-konferanse i starten av februar, og ser frem til å møte de av dere som deltar der.

Når det gjelder EG Infodoc jobber vi både med å løfte alle til sky, og å modernisere modulene til skytjenester. eSentral har vært ferdig lenge, før nyttår har alle i sky gått over fra den gamle økonomimodulen til Faktura. Timeboken rulles rolig ut for allmennleger. Og der jobber vi nå med ferdigstillelse av funksjonalitet for helsestasjoner og avtalespesialister. Vi har til og med nytt kartotek i tidlig pilot (Personalia). Takk for alle innspill og gode ideer til små og store justeringer vi har fått og heldigvis fortsatt får underveis på denne moderniseringsreisen.

Dere spesialister vil sannsynligvis snart få brev om at NPR-registret flyttes fra Helsedirektoratet til Folkehelseinstituttet fra 01.01.24, og det fører til en adresseendring i NPR-innsendingen fra mars 2024. Vi i EG Infodoc har kontroll på dette.

Jeg setter enorm pris på ditt kundeforhold hos oss og vi skal jobbe hardt for å møte alle våre kunders forventninger i tiden som kommer. Ta gjerne kontakt om spørsmål eller kommentarer.

Beste hilsen

Laila og hele teamet

-----------------------

Laila Aarseth
Senior Vice President

EG Healthcare Norge