Datamaskin og medisinsk utstyr
19. desember 2023

Infobruk: Early bird pris utløper 10. jan 2024

Beskjed fra styret i Infobruk:

Infobruk konferansen 2-3. februar 2024 Clarion Hotel Bergen Airport er laget på et idealistisk grunnlag av helsepersonell for at du skal kunne få en bedre hverdag med dine ehelseverktøy. Det er gledelig å se mange påmeldte allerede, representert fra hele Norge, fra Nord til Sør!

Et hvert journalsystem har gull som mange ikke er klar over. Med vårt kurs håper vi du kan oppdage og lære nyttige ting som vil gi deg en bedre arbeidsflyt. Programmet fokuserer som vanlig på bedre bruk av Infodoc, men vil også informere om nasjonale løsninger og andre programmer som er trengs i klinisk praksis. Du får høre om hva som finnes nå og hva som kommer snart.

Konferansen er en møteplass hvor vi brukere kan treffe og påvirke representanter fra stat, kommune og leverandører. Ikke minst vil du treffe mange ansatte fra EG Infodoc som kan høre dine brukerønsker og som kan svare på ting du lurer på.

Dette skal også bli kjekt sosialt, derfor er vår populære festmiddag selvfølgelig med på årets konferanse. Se mer og meld deg på mens det fremdeles er lavere early bird pris: www.infobruk.no