eg hano beauty blogg
15. juni 2023

Hva det vil si å levere et godkjent kassasystem til salonger?

Hvis du driver en salong som tar imot kontantbetaling, må du ha et kassasystem som er i samsvar med kassasystemloven og kassasystemforskriften. Dette er for å bekjempe svart økonomi og sikre mer rettferdig beskatning i kontantsalgsbransjen.

Et godkjent kassasystem må oppfylle bestemte tekniske krav, blant annet:

  • Det må ha en digital signatur som sikrer at salgsdata ikke kan manipuleres
  • Det må kunne eksportere salgsdata i et standard format (SAF-T Cash Register) som kan sendes til Skatteetaten ved forespørsel.
  • Det må ha integrert kassaskuff, med mindre det brukes på et kassapunkt hvor det ikke er mulig å betale med sedler og mynter.

Du kan se oversikt over alle godkjente kassasystemer her.

Må jeg ha kassaskuff?

Dersom man skal utføre dropin-salg av varer/tjenester er man nødt til å ha en integrert kassaskuff for å følge kassaloven. En slik skuff kan kun brukes mot Windows-PCer. Dersom alle kunder er registrert med en timeavtale og/eller i kunderegisteret, trenger man ikke en slik kassaskuff.

Hvis du leter etter et moderne og brukervennlig kassasystem for din salong kan du lese mer om EG Hano sine løsninger her. Vi levere et komplett godkjent booking- og kassasystem til salonger, og er integrert med flere regnskapssystemer. Trenger du betalingsutstyr kan vi i tillegg hjelpe deg med dette.

Ta kontakt med oss i dag for en gratis og uforpliktende presentasjon.

Trenger du et salongsystem?

Vil du høre mer om hva vi i EG Hano kan tilby deg og din salong? Fyll ut skjema under og vi tar kontakt.

Trykk her for å fylle ut kontaktskjema

Få en mer effektiv hverdag med EG Hano

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud eller en presentasjon av systemet. Har du noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å ringe oss.

Sales Executive

Olav Høidahl

Tlf:  +4766776673

Email:  hano_salg@eg.no