eg hano blogg 9 grunner til å bruke et webbasert journalsystem
02. oktober 2023

9 grunner til å bruke et webbasert journalsystem

Webbasert journalsystem, også referert som skybasert eller nettbasert, er når du bruker nettleseren til å logge inn i systemet istedenfor å installere lokalt på PC-en din. EG Hano er et godt eksempel på et komplett webbasert journalsystem for klinikker med alle funksjoner i et og samme system.

Det er mange fordeler med et webbasert journalsystem. Det er enklere å implementere, mer praktisk, rimeligere og mer pålitelig. Det gir deg i tillegg trygghet med automatisk sikkerhetslagring og oppdateringer, og online booking for å nevne noen få.

La oss bruke EG Hano som eksempel når vi ser nærmere på 9 grunner til hvorfor webbasert journalsystem er det beste valget for din klinikk.

2. Tilgjengelig 24/7

Du kan få tilgang til journalene dine fra hvor som helst og når som helst, så lenge du har en internettforbindelse. Du trenger ikke å bekymre deg for å miste eller ødelegge papirjournaler, eller å ha begrenset lagringsplass på datamaskinen din.

4. Kontroller adgang

Enten det er en ansatt, lege eller regnskapsfører som har tilgang til systemet, kan du kontrollere adgangen. Vil du at regnskapsføreren kun skal ha tilgang til rapporter er dette mulig med EG Hano. Det samme gjelder de ansatte. Du kontrollerer hvem som har tilgang til de ulike innstillingene – og hvem som kan lese journalene til pasientene.

6. Tryggere med webbasert journalsystem

Hvis du har installert et program på PC-en er du mer utsatt enn om du bruker et webbasert system. Med et webbasert journalsystem blir din data lagret ofte og trygt. Du trenger ikke å bekymre deg for at PC-en skal krasje, brann eller tyveri.

Et webbasert journalsystem har høye krav til personvern og datasikkerhet, i tråd med gjeldende lover og forskrifter. Du kan være trygg på at journalene dine er beskyttet mot uautorisert tilgang, endring eller sletting. Du kan også spore og dokumentere hvem som har sett eller endret journalene dine, og når det skjedde.

8. Modernitet

Et webbasert journalsystem er bygget på nyeste teknologi og standarder, som gir deg flere muligheter og funksjoner enn et gammeldags system. Du kan for eksempel integrere journalene dine med andre digitale løsninger, som Exorlive, regnskapssystemer og helsenett. Du kan også dra nytte av automatisk oppdatering og vedlikehold av systemet, slik at du alltid har den nyeste versjonen.

Hvis du vil vite mer om hvordan et webbasert journalsystem kan hjelpe deg og din klinikk, kan du ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Trenger du et journalsystem?

Vil du høre mer om hva vi i EG Hano kan tilby deg og din klinikk? Fyll ut skjema under og vi tar kontakt.

Trykk her for å fylle ut kontaktskjema

Trenger du support?

Kontakt EG Hano support

66776673

hano_support@eg.no

Fakturaspørsmål?

debitor@eg.dk