et ompass og norske fjell
12. april 2024

Vi setter kursen mot ny funksjonalitet

Etter en vellykket oppgradering av datasenteret, satser vi på fremtiden

I slutten av januar gjennomførte vi en vellykket flytting av IT-infrastrukturen for EG Pasientsky til et datasenter med nyere og kraftigere maskinvare. Gjennom våren har vi også jobbet videre med noen mindre aktiviteter som vi ser har hatt en positiv effekt. Tusen takk til alle som har gitt oss tilbakemeldinger, vi er glade for at dere har merket en positiv endring, og at dere opplever et system som er raskere og mer stabilt.

Dette var en stor investering for fremtiden til EG Pasientsky, og disse endringene lar oss vokse enda mer. Nå er det på tide at vi returnerer fokuset tilbake til å utvikle ny funksjonalitet og forbedringer. Vi er i gang med en rekke prosjekter og dere kommer til å se nye lanseringer over de neste måneder og ut året. Det er spennende tider nå – EG investerer i systemet og vi rekrutterer flere nye utviklere som skal hjelpe oss med å levere raskere.

Akkurat nå holder vi på med å levere en bedre omsetningsrapport, utvikle en ny utestående rapport, få nye Nordic Netcare krav inn i forsikringsmodulen (slik at det ikke blir mer dobbeltføring), og vi håper å ha på plass en ny integrasjon mot CheckWare (som nylig også har kommet inn i EG-familien).

I det siste har vi også lansert over 30 mindre forbedringer til forsikring i EG Pasientsky, inkludert en ny forsikringsrapport. Snart skal dere også se nye funksjoner i PatientSky-appen, forbedringer til sykmeldinger, nye autotakster, hurtigtaster og mer.

Hvis dere lurer på noe, er det bare å ta kontakt med våre supportkonsulenter. Vi har også utvidet åpningstidene på telefonlinjene våre slik at vi holder åpent hele fredag, på like linje med resten av hverdagene.

Mvh

Endre Dyrøy

Head of Product
EG Healthcare Norway