EG Pasientsky logo
16. februar 2024

PatientSky Clinic og Hove Total får nytt navn

Kjære kunde,

De neste ukene kommer du til å se endringer på produktnavnene våre og hvordan merkevaren vår ser ut. Vi er en del av EG, og vi gleder oss til å vise deg hva fremtiden har i vente. EG er en erfaren aktør i softwarebransjen og innenfor helse, og sammen skal vi videreutvikle morgendagens programvare som gir bærekraftige innvirkninger på kunder og samfunnet.

Dette kan du som kunde forvente:

  • PatientSky Clinic og Hove Total får nytt navn: EG Pasientsky
  • Funksjoner, moduler og integrasjonene forblir slik du kjenner dem i dag
  • Pasientportalen og PatientSky-Appen kommer til å få nytt navn på et senere tidspunkt
  • Du vil få e-poster fra domenene @eg.no og @eg.dk, vi faser ut @patientsky.com og @hovemedical.no

Kalle en spade for en spade

EG-Pasientsky-product-logos.jpg

Vi vet at de fleste allerede sier, skriver og uttaler Hove Total som ‘Pasientsky’. Hove Total ble lansert i 2019 som en utvidet versjon av PatientSky Clinic. Leger kunne skrive e-resept i systemet for første gang, og alle knappene som var blå skiftet farge til oransje. PatientSky Clinic og Hove Total har alltid vært det samme systemet, og brukere fikk tilgang til akkurat de samme funksjonene til tross for at de var pålogget i ‘feil’ system. Vi ser faktisk at 89 % av Hove Total-brukere logger seg på via pasientsky.no, og hvis de åpner brukermanualen, så står det ‘PatientSky’ øverst på siden.

Det er derfor naturlig at vi dropper skilleveggen mellom de to produktene og slår dem sammen til ett produktnavn. Dette fører til at vi kan jobbe mer effektivt med produktet og utvikling. Nettsiden og nyhetsbrev blir også slått sammen.
 

Pasientportalen og Patientsky-Appen

Både Pasientportalen og Patientsky-Appen skal få nytt navn på et senere tidspunkt. Vi ser at noen pasienter blir forvirret når vi har brukt Pasientsky-navn til tjenester rettet mot både pasienter og helsepersonell. Pasienter kontakter oss i stedet for sin behandler, og siden vi ikke kan besvare alle spørsmål, fører det til forvirring og en skuffende opplevelse. Det ønsker vi å forbedre.

Selskapene PatientSky og Hove Medical System har blitt EG Norge AS

EG-Pasientsky-company-logos.jpg

EGs navn og logo erstatter de gamle logoene. Mange av dere har kanskje sett at vi allerede har begynt å ta i bruk @eg.no og @eg.dk epostadresser.

Oppsummert – vi endrer ikke produktene, kun produktnavnene.

Hilsen alle oss i EG.