EG Maintenance Jøtul AS
13. februar 2024

Jøtul AS velger EG Maintenance som nytt vedlikeholdssystem

Jøtul AS, global markedsleder og produsent av ovner og peiser i støpejern, har valgt EG Maintenance som deres nye leverandør for vedlikeholdssystem. Denne beslutningen markerer et skifte i retning av økt effektivitet og innovasjon i vedlikeholdsprosessene hos Jøtul.

"Vi var på utkikk etter en aktør med lang erfaring, og EG Maintenance passet perfekt til våre behov."

Jøtul AS ble grunnlagt i Norge i 1853 og har dermed over 170 års erfaring med å kombinere solid håndverk med kunst for å bekjempe kulde.

Bjørn Harald Bjørnli, avdelingsleder for teknisk vedlikehold hos Jøtul, uttrykker hvorfor de valgte EG Maintenance: «Vi var på utkikk etter en aktør med lang erfaring, og EG Maintenance passet perfekt til våre behov. Med over 30 års bransjeerfaring tilbyr de en alt-i-ett-løsning med et oversiktlig og enkelt brukergrensesnitt. Overgangen fra tradisjonelle arbeidsordre på papir, til bruk av nettbrett og mobil, vil gi våre ansatte enkel tilgang til all nødvendig informasjon, uansett hvor de befinner seg.»

Reduserte kostnader og økt produktivitet

Jøtul har en sterk tradisjon for kvalitet og tidløst design. Med EG Maintenance forventes vedlikeholdsprosessene å bli enda mer strømlinjeformet, med mulighet for statistikk over arbeidsordre og automatiserte rutiner. Dette vil ikke bare bidra til kostnadsreduksjoner, men også til økt produktivitet og presis kontroll over vedlikeholdssituasjonen.

"Jøtul er en solid merkevare som er kjent for kvalitet, så vi er svært glade for at de valgte EG Maintenance"

Erik Egeberg, salgsleder hos EG Maintenance, uttaler: «Jøtul er en solid merkevare som er kjent for kvalitet, så vi er svært glade for at de valgte EG Maintenance som nytt vedlikeholdssystem. Vi er allerede godt i gang med implementeringen av systemet på fabrikken og ser frem til et langt og godt samarbeid.»

Nøyaktige data og kontinuerlig forbedring

EG Maintenance er et digitalt vedlikeholdssystem som spesialiserer seg på å hjelpe bedrifter med å effektivisere vedlikeholdsarbeidet, redusere kostnader og øke produktiviteten. Ved å tilby en plattform som gir full oversikt over vedlikeholdsprosesser, automatiserer rutiner og gir innsikt i nøyaktige data for kontinuerlig forbedring, styrker EG Maintenance Jøtuls posisjon som en ledende aktør innen ovn- og peisproduksjon.

Kontakt oss

Vil du høre mer om våre produkter og tjenester? Kontakt våre bransjeeksperter og fortell oss om din bedrifts behov og hvordan vi kan hjelpe deg.

Ring oss på +47 911 10 070 og få svar på dine spørsmål

Sales Executive

Erik Egeberg

Tlf:  +47 911 10 070

Email:  erieg@eg.no