Optimeramesse 2024
24. januar 2024

EG Building Supply på nordisk konferanse for første gang

EG Building Supply har nettopp presentert EG Fabri-plattformen på en konferanse i Norge, arrangert av den norske byggevaregiganten Optimera.


"Vi fikk en fantastisk mulighet til å møte noen av våre nordiske kunder direkte og vise hva løsningen vår kan gjøre - og ikke minst hvordan vi kan hjelpe kundene med å optimalisere virksomheten deres. Dette er noe vi kan oppnå med EG Fabri", sier Christian Brandrup, Sales Director i EG Building Supply.

I Norge er byggevarekjeden Optimera en av de største innen salg og distribusjon av byggevarer, med over 2 000 ansatte og en omsetning på over 15 milliarder norske kroner.

100 medarbeidere gir kapasitet

EG Fabri-plattformen støtter hele verdikjeden og er en helintegrert digital løsning for trelast- og byggevarebransjen. På standen presenterte teamet mulighetene med:

  • EG Fabri SelfScan
  • EG Fabri Container Management
  • NexStep

Deltakerne på den interne Optimera-konferansen kunne også få med seg to presentasjoner om den nye organisasjonen bak EG Building Supply, om fremtidsplanene for EG Fabri og den gode supporten.

Med EG Fabri leverer EG Building Supply en moderne digital plattform som optimaliserer kundenes virksomhet innen trelast- og byggevarebransjen, både lokalt og globalt Christian Brandrup, Sales Director - EG Building Supply


EG Building Supply ble på slutten av 2022 et nytt samlet forretningsområde i EG med 100 medarbeidere. Dette var første gang teamet kunne delta på Optimera-konferansen i Norge.

EG Building Supply har mer end 17 000 brukere, inkludert 1400 detaljhandelsvirksomheter.

 

Kontakt oss og hør mer

Vil du høre mer om våre produkter og tjenester? Kontakt våre bransjeeksperter og fortell oss om din bedrifts behov og hvordan vi kan hjelpe deg.

Senior Vice President

Britta Bech

Email:  bbech@eg.dk

Sales Director

Christian Brandrup

Tlf:  +45 4012 1627

Email:  chbra@eg.dk