Digitale koblinger
31. januar 2024

Green Digital og EG Landax inngår strategisk partnerskap for Avanserte Integrasjonsløsninger

Green Digital, et ledende konsulentselskap innen teknologi, rådgivning og prosjektledelse, er stolt av å kunngjøre et strategisk partnerskap med EG Landax, en av Skandinavias fremste leverandører av kvalitets- og ledelsessystemer. Dette samarbeidet fokuserer på å levere skreddersydde integrasjonsløsninger mellom EG Landax-modulene og andre relevante systemer og datakilder.

"Vi ser virkelig frem til dette nye samarbeidet med Green Digital AS," uttaler Lydia T. Vedvik, salgsleder hos EG Landax. "Sammen vil vi kunne levere skreddersydde integrasjonsløsninger som ikke bare møter, men forhåpentligvis overgår forventningene til våre kunder. Dette partnerskapet gir en unik mulighet til å utnytte hverandres styrker og skape merverdi for bedrifter gjennom optimalisert datahåndtering og intelligente løsninger."

EG Landax har et solid rykte for å tilby omfattende løsninger innen blant annet kvalitetsstyring, internkontroll, risikohåndtering, ISO-sertifisering og prosjektledelse. Gjennom dette partnerskapet vil Green Digital og EG Landax kombinere sin ekspertise for å tilby kunder skreddersydde integrasjonsløsninger som effektivt knytter sammen EG Landax-modulene med andre systemer og datakilder. Dette gir organisasjoner muligheten til å optimalisere datautveksling og styrke helheten av deres digitale økosystem.

Maksimere verdien og styrke sikkerheten

"Vi er stolte over å kunngjøre dette strategiske partnerskapet med EG Landax," sier Tom Skolbekken, direktør for forretningsutvikling hos Green Digital. "Ved å kombinere vår teknologiske ekspertise med deres ledende posisjon innen kvalitets- og ledelsessystemer, ser vi frem til å levere innovative løsninger som gir en konkret og målbar verdi for kundene. Dette legger også til rette for en mer effektiv og intelligent bruk av data i systemet, som igjen fører til en sømløs digital infrastruktur."

Green Digital bringer en bred portefølje av tjenester til bordet, inkludert ekspertise innen teknologi, rådgivning og prosjektledelse. Deres kompetanse i å sette opp integrasjoner fra ulike kilder, som sensorer, interne og eksterne datasystemer, gjør dem til en ideell partner. Green Digital sin ekspertise vil også bidra til å maksimere verdien og styrke sikkerheten av kundenes tilgjengelige data gjennom utviklingen av avanserte digitale modeller, støttet av avansert matematikk, datavitenskap og kunstig intelligens. Dette vil gi EG Landax-kundene muligheten til å utnytte potensialet i deres kvalitets- og ledelsessystemer på en helhetlig måte.

Dette partnerskapet markerer begynnelsen på et spennende kapittel for både Green Digital og EG Landax. Begge parter ser frem til å skape verdifulle synergier og levere fremragende løsninger i krysningspunktet mellom teknologi og ledelsessystemer.


Om Green Digital:
Green Digital er en fremtidsrettet leverandør av teknologiske løsninger, rådgivning og prosjektledelse. Selskapet fokuserer på å levere innovative, bærekraftige og skreddersydde løsninger som gir merverdi for kundene.

Les mer: Green Digital AS - GreenDigital | DigitalGreen

Om EG Landax:
EG Landax er en ledende aktør innen kvalitets- og ledelsessystemer i Skandinavia. Selskapet er kjent for å tilby profesjonelle og effektive løsninger som hjelper organisasjoner med å oppnå og opprettholde høyeste standard for kvalitet og ledelse.

Les mer: EG Landax | Komplett system for kvalitetsledelse og IK

 

For ytterligere informasjon:

Kontaktperson hos Landax EG er Lydia Vedvik, Senior Sales Executive
Tlf. +47 473 95 120 - E-post: lytov@eg.no

Kontaktperson hos Green Digital er Tom Skolbekken, Direktør Forretningsutvikling
Tlf. +47 951 35687 - E-post: tom.skolbekken@greendigital.no