Bravida chooses EG EnerKey for all Nordic activities
27. mai 2024

Bravida velger EG EnerKey for alle sine nordiske aktiviteter

Bravida Holding, med 14 000 ansatte fordelt på 300 avdelinger, har valgt EMS-systemet EG EnerKey for deres 80 000 kunder i Norden.

«Vi streber etter å gjøre det enkelt for våre kunder å være konkurransedyktige og miljøvennlige, takket være sterk teknisk kompetanse, helhetlig energi- og ESG-ekspertise og evnen til å følge opp våre forpliktelser», sier Regionsdirektør FM & Energi, Christian Gaardboe Carlsen, Bravida:

«Vår visjon er å bli den ledende aktøren innen energiledelse i Norden, og å bli det åpenbare valget for våre kunder for å muliggjøre nullutslipp i eiendommene deres, øke verdien av virksomheten deres samtidig som vi styrker deres miljøprofil.

Kontrakten med EG om EG EnerKey vil støtte vår strategi, som skal gjennomføres i de kommende årene. Den vil bli støttet internt i Bravida med en imponerende plan for oppskalering av relaterte tjenester», sier Regionsdirektør FM & Energi, Christian Gaardboe Carlsen, Bravida.


Game changer i Norden

EG er svært fornøyd med kontrakten med Bravida, en av de største tekniske systemintegratørene i Norden.

EG har jobbet tett med Bravida i flere år ettersom de bruker flere EG-produkter utviklet spesielt for konstruksjons- og anleggsforvaltningsindustrien som EG Kalkia, EG Corbis, EG Sigma, EG TraceTool, EG KviKS, EG Calwin Dynamics og EG DriVE.

«Den pan-nordiske kontrakten om EG EnerKey er imidlertid en reell gamechanger, ikke bare for oss, men også for Bravidas kunder», sier Senior Vice President, Kristin Berg, EG:

«Bravidas kunder vil nå få muligheten til å bli tilbudt de fulle fordelene fra EG EnerKey slik at de kan redusere energiforbruket basert på sanntidsdata og levere betydelige CO2-reduksjoner basert på kalde fakta i stedet for følelser», sier Kristin Berg.


EG EnerKey skal redusere både kostnader og CO2-utslipp

EG EnerKey er et komplett digitalt energiledelsessystem (EMS) som, gjennom avansert teknologi, sikrer at ledelsen har tilgang til oppdatert og datadrevet informasjon. Dette støtter kostnadseffektive investeringsbeslutninger innen energi- og miljøfeltet, med en positiv innvirkning på CO2-balansen.

Løsningen samler alle relevante data, rapporter og analyser på ett sted, noe som muliggjør kontinuerlig overvåking og optimalisering av forbruket, samt dokumentasjon av effekten av tiltakene med spesifikke data.

«Bravida ønsker å være en ledende stemme i den grønne energiomstillingen, og å bli en strategisk partner for sine kunder for å gjøre dem mer konkurransedyktige og grønnere. Vi deler denne visjonen fullt ut, og vi ser frem til å jobbe enda tettere med Bravida og deres kunder for å fremskynde den grønne omstillingen i Norden», sier Senior Vice President, Kristin Berg, EG.

Om Bravida

Bravida er den ledende leverandøren i Norden av helhetlige løsninger for service og installasjon av elektro, varme, VVS, HVAC og andre tekniske funksjoner i bygninger og anlegg.

Bravida har en omsetning på rundt 26 milliarder SEK, 14 000 ansatte, 300 avdelinger og 80 000 kunder.

Les mer om Bravida 


Om EG

I EG skaper vi morgendagens vertikale programvare, som gir bærekraftige effekter for kunder og samfunn. Vi mener at dette oppnås best gjennom bransjespesifikk standardprogramvare som automatiserer oppgaver og prosesser, og frigjør tid og ressurser slik at kundene kan fokusere på kjerneaktiviteten sin og bli ledende i bransjen.

Les mer om EG

Mer informasjon

Bravida: Regionsdirektør FM & Energi, Christian Gaardboe Carlsen
Telefon: +45 2525 2101
E-mail: christian.g.carlsen@bravida.dk

EG: Senior Sales Executive Rasmus Gorm Pedersen
Telefon: +45 7260 1905
E-mail: rpede@eg.dk