Guide til valg av ERP-system

Den riktige ERP-løsningen for din bedrift gir målbar merverdi – i alle faser og alle funksjoner – fra implementering til drift. Arbeidet med å finne den riktige IT-løsningen er ikke rakettforskning, men krever like deler grundighet, innsikt og visjoner.

Les mer om å velge et ERP-system

Fordeler ved ulike plattformer

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics 365

Vis mer

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 er Microsofts nye cloudbaserte IT-plattform for næringslivet. Den er en videreutvikling av ERP-plattformene Dynamics AX og NAV, og integrerer samtidig CRM. Det er en helt ny måte å tenke IT-arkitektur og -drift på.

Dynamics 365 samler en rekke av Microsofts IT-plattformer, og nå får du blant annet Microsoft CRM og Microsoft Power BI samlet i ett produkt sammen med ERP-plattformen. Det gir mulighet til å skape større sammenheng i bedriftens interne prosesser, noe som igjen gir høyere effektivitet og større fleksibilitet i bedriftens IT-infrastruktur.

Les mer om Dynamics 365

For ytterligere informasjon

Lasse Visgaard Holmbjerg

Lasse Visgaard Holmbjerg

Manager, Enterprise

Tlf: +45 7260 2906

E-mail:: lasse.v.holmbjerg@eg.dk

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics AX

Vis mer

Microsoft Dynamics AX

Dynamics AX er en ERP-løsning for store og mellomstore bedrifter, som er utviklet av Microsoft. Dynamics AX tilbyr en høy grad av fleksibilitet og tilpasning for den enkelte bruker.

Med den nyeste versjonen har Dynamics AX gått fra å være en releasebasert modell til en abonnementsbasert cloudmodell. Det betyr at Dynamics AX-kunder heretter vil motta oppgraderinger direkte fra Microsoft uten å måtte kjøpe og oppgradere til nye versjoner. Dermed er det også mulig å redusere kostnadene til drift og implementering.

Les mer om Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics

Microsoft Dynamics NAV

Vis mer

Microsoft Dynamics NAV

Dynamics NAV er Microsofts løsning for små og mellomstore bedrifter. Rollebasert tilgang gjør at den enkelte medarbeider raskt får oversikt over nøyaktig de funksjonene som han eller hun trenger.

Dynamics NAV er optimert for mobile enheter og kan også tilpasses med bransjeløsninger som gjør at den matcher nettopp deres behov.

Les mer om Microsoft Dynamics NAV

ASPECT4

ASPECT4

Vis mer

ASPECT4

ASPECT4 hjelper bedrifter med å optimere bransjespesifikke forretningsprosesser og muliggjøre samarbeid på tvers av hele verdikjeden. Det er en bransjerettet ERP-løsning som er forankret i typiske skandinaviske forretningstyper og -modeller.

ASPECT4 er utviklet av EG i nært samarbeid med kundekretsen.

Les mer om ASPECT4

For ytterligere informasjon

Atle Haagensen

Atle Haagensen

Avd. leder, ASPECT4 Faghandel

Tlf: +47 908 97 259

E-mail:: athaa@eg.no

Nyheder og blogs

2nov
Nyhet
EGs Dynamics AX-spesialister gjør seg klar til fortsatt vekst
Article /  Leif Håvar Kvande
Gartner: De viktigste teknologitrendene for 2019
Article /  Leif Håvar Kvande
Gartner: De viktigste teknologitrendene for 2019