Microsoft Dynamics 365

Fremtidens plattform.

Få nye muligheter på tvers av organisasjonen, når du samler mennesker, data og prosesser med Microsoft Dynamics 365.

Med Microsoft Dynamics 365 kan du kjøre hele bedriften fra A til Å med intelligente applikasjoner, som arbeider sammen i en skyløsning – helt problemfritt – og forener både CRM og ERP

Sjekk ut Dynamics 365

Utvid forretningshorisonten din med intelligente applikasjoner

Dynamics 365-applikasjonene integreres sikkert i skyen, slik at du hele tiden har de beste forutsetninger for å takle forretningsmessige utfordringer – fra salg, markedsføring og økonomi til daglig drift og tjenester ute i felten

  • Sales
  • Marketing
  • Field Service
  • Customer Service
  • Customer Insight
  • Finance and Operations
  • Project Service Automation
  • Talent
  • Retail
Tilbake
Fremover

Styrk salget

Selg mer, bedre og raskere med Dynamics 365 for Sales. Løsningen gjør det enklere å få mer ut av dine salgsteam, hvor de viktigste oppgavene blir prioritert. Integrerte, digitale verktøy gjør det mulig å fokusere på de viktigste oppgavene, drive frem salgsprosesser og styrke kunderelasjonene.

Kontakt oss og hør mer

Sterk synlighet i målgruppen

Bruk den samlede kundeprofil som grunnlag for integrert markedsføring på tvers av forskjellige kanaler. Lag kampanjer som er personlig tilpasset. Organiser koordinerte kampanjer i ulike kanaler og mål din investeringsavkastning på tvers.

Kontakt oss og hør mer

Foren salg og marketing, så kundeoplevelsen sammensættes med Dynamics 365 og Adobe Marketing Cloud

Strategisk service

Gjør dine serviceoppdrag til en strategisk fordel med Dynamics 365 for Field Service. Gjennomfør bedre ressursplanlegging. Utstyr dine ressurser med mobile løsninger som skaper en forskjell i deres hverdag. Bruk predikative data fra sensor tilkoblet internett (IoT) til å forutse hvilken service du skal gjennomføre.

Kontakt oss og hør mer

Skap sterke kunderelasjoner

Sterk kundeservice gir god kundelojalitet. Dynamics 365 for Customer Service gir muligheter for en konsistent opplevelse av din bedrift – enten det handler om selvbetjening eller personlig service. Gi dine medarbeidere en enkel løsning som kan brukes til å forta gode beslutninger og yte kvalifisert service.

Kontakt oss og hør mer

Lever en bedre kundeopplevelse

Skap engasjement gjennom intelligente kundeanalyser. Gi medarbeiderne dine den innsikten de behøver, for å forstå og relatere seg til kundene på en bedre måte.

Kontakt oss og hør mer

ERP for smarte bedrifter

Gjør din forretning smartere og mer effektiv. Dynamics 365 for Finance and Operations er en skalerbar ERP-løsning for mellomstore og store bedrifter. Løsningen støtter både lokal og global forretningsdrift. Realiser dine behov rundt automatisering, digitalisering og beslutningsstøtte i ditt eget tempo. 

Kontakt oss og hør mer

Få gevinst av dine prosjekter

Driv din prosjektbaserte bedrift mer produktivt og lønnsomt med Dynamics 365 for Project Service Automation. Løsningen hjelper deg å administrere prosjektene dine og gjøre dine team mer effektive ved hjelp av automatisering og digitalisering. Bruk våre innovative løsninger til å få innsikt, så du kan forberede forandring og forbli konkurransedyktig.

Kontakt oss og hør mer

Finn og hold på de rette folkene

Få det beste ut av medarbeiderne med en strømlinjet HR-administrasjon, fra ansettelse og opplæringsplaner til løpende engasjement og vekstprogrammer.  

Kontakt oss for å høre mer

Optimer driften af din detailvirksomhed

Med intelligent, datadrevet indsigt kan du optimere alle områder af din detailvirksomhed, skabe målrettede købsoplevelser på tværs af alle kanaler og yde kundeservice i særklasse.

Læs mere her

Nyheter og artikler

15sep
Pressemelding
EG Sverige Årets Microsoftpartner innen forretningssystem
Article /  Leif Håvar Kvande
Microsoft Dynamics roadmap: Fra forretningssystem til dataplattform
Article /  Christian P. Olsen
Bruker de digitale drivere for å nå morgendagens avislesere