Avviksbehandling med EG Landax

Avviksbehandling er en viktig del av internkontroll- og forbedringsarbeidet. I denne prosessen skal du identifisere hvilken uønsket hendelse som har skjedd, og hvorfor. Når dette er rapportert gir det deg mulighet til å.

Prøv gratis demo

Intro Avviksbehandling

Prøv en gratis demo

PRØV DEMO - BOOK MØTE

Du kan også kontakte oss direkte på telefon eller e-post:
+47 62 53 36 80 - landax@eg.no

Funksjoner i avviksmodellen

computer

Registrering og rapportering

Registrering og rapportering

Alt som kan og bør registreres for å bli bedre og hindre gjentagelse, kan registreres i avviksmodulen. Systemet inneholder mange funksjoner i forbindelse med både registrering og rapportering. Modulen kan skille mellom enkle og komplekse typer hendelser.

Hjemmeside

Egendefinerte skjematyper

Egendefinerte skjematyper

Forskjellige typer avvik krever forskjellige opplysninger. Et HMS-avvik bør bestå av andre typer opplysninger enn for eksempel et produksjonsavvik. I Landax har du muligheten til å lage egne, typebaserte skjemaoppsett for avvik. Her kan du spesifisere kategori, fokusområde, lokasjon og avdeling, samt prosess, utstyr og mye mer.

Manage capacity

Klassifisering

Klassifisering

Du har kanskje behov for klassifisere avviket etter alvorlighetsgrad. Et avvik kan ha forskjellige konsekvenser for personer, ytre miljø og økonomi. Dette ligger det godt til rette for på avvikskortet. Du kan også bruke disse opplysnigene i risikomodulen.

Reminder

Følge-avvik

Følge-avvik

I blant kan det være behov for å registrere en ny hendelse i kjølvannet av behandling av avvik. I avviksmodulen kan du ved lukking av et avvik, gå rett på registrering av et nytt avvik, som tar utgangspunkt i det avviket du står på.

digital-post

Informere om avviket

Informere om avviket

Du har alltid mulighet for å sende avvikskortet per e-post til hvem som måtte ha interesse av å få vite om avviket, enten de bare skal være informert eller om de skal bidra i forbindelse med avviksbehandlingen.

FAQ

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om våre produkter og tjenester? Ta kontakt med vår salgsavdeling for å diskutere din bedrifts behov og hvordan vi kan bistå deg.

Ring oss på +47 473 95 120 for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Senior Sales Executive

Lydia T. Vedvik

Tlf:  +47 473 95 120

Email:  lytov@eg.no