Våre konsulenter
10. juli 2024

Kompetente konsulenter med mer enn 80 års erfaring

Visste du at Fagavdelingen HMS/KS består av 10 kompetente konsulenter med mer enn 80 års erfaring med B/A-bransjen? Mange forbinder oss med rådgivningstjenester knyttet kun til HMS- og KS-tjenester, men vit at menyen er vesentlig større. I denne korte artikkelen ønsker vi å fortelle deg litt mer om de øvrige tjenestene vi kan tilby for å gjøre det enda enklere for deg å jobbe effektivt med styrings-systemene du har fra oss. Vi i fagavdelingen i EG Holte kan det meste om kravene som stilles, og våre tjenester er et samarbeid mellom vår kunnskap innenfor eget fag og din kompetanse innenfor eget fag.

Inspeksjonsoppsett

Inspeksjonsoppsett er en tjeneste med et fantastisk utvalg av variasjoner. Vi utarbeider skreddersydde maler for aktiviteter som f.eks. vernerunder, befaring, kartlegging, kontroll eller hva du enn trenger å dokumentere blir gjennomført. Kun din egen fantasi setter begrensning til hva inspeksjonsverktøyet kan benyttes til.

Vi oppretter en plan i et spesifikt prosjekt eller på bedriftsnivå basert på mal, bistår med visning i bruk av systemet både på web og i app. Inspeksjoner har signeringsmulighet og en detaljert rapport med signering kommer automatisk etter fullført inspeksjon.

Er du klar for å dokumentere arbeidsoppgaver og aktiviteter, både lovpålagte krav og annet? Vi er her for å hjelpe deg.

Sjekklisteoppsett

Med et sjekklisteoppsett kan du gjøre kvalitetssikringen enklere og mer tilpasset. Tenk deg å ha sjekklister skreddersydd for hvert prosjekt, som gjør det superenkelt å sikre at ingenting blir glemt.

Sjekklisteoppsett er for deg som trenger hjelp til å forenkle og effektivisere kvalitetssikringen din.

Spar tid, få ting gjort og konsentrer kvalitetssikringen til det som er viktigst for deg. Med korrekt tilpassede sjekklister i EG HoltePortalen er det enda enklere å registrere på mobil eller nettbrett, gøy er det også.

Klar for å ta kontroll over kvalitetssikringen? Vi er her for å hjelpe deg.

Prosjektoppsett iht. plan- og bygningslovgivningen

Tjenesten prosjektoppsett iht. plan- og bygningslovgivningen går ut på å skreddersy struktur og innhold i EG HoltePortalen etter dine behov slik at du oppnår riktig, effektiv og forskriftsmessig prosjektstyring iht. krav fastsatt i plan- og bygningsloven i ditt byggearbeid.

Vi bistår med å bygge opp en mal for mappestruktur til bruk i prosjektene. I denne legger vi til relevante dokumenter og ev. annet prosjektrelatert innhold. Slikt innhold kan være produksjonsunderlag mv. Vi kan bistå med å lage en byggeplassperm for relle prosjekter med prosjektspesifikke rutiner og sjekklister som kan deles på byggeplass digitalt.

Visning i bruk av systemet er en selvfølge slik at du er trygg når du senere skal ta det i bruk på egenhånd.

Prosjektoppsett SHA

Prosjektoppsett SHA er en tjeneste som passer for deg som skal utarbeide en SHA-plan for et spesifikt bygg- og anleggsprosjekt.

Vi bistår med å bygge opp en mal for SHA-plan iht kravene som er gitt. I malen setter vi opp en mappestruktur og knytter til relevante dokumenter. Visning i bruk av systemet ut ifra oppsatt plan, knytter malen til et spesifikt prosjekt og fyller ut unike prosjektopplysninger og detaljer.

Du får også en veiledning i ansvaret du har påtatt deg i det spesifikke prosjektet samt hva alle underentreprenørene i prosjektet også må bidra med.

 

Vi i fagavdelingen holder til i trivelige kontorer i Tønsberg og Oslo, og noen av våre kunder foretrekker å møte oss der. Hvis du ønsker, kan du gjøre en avtale om det, men vi kan love deg at tjenesten er akkurat den samme, gode når vi snakker sammen på telefonen. Det er kanskje enda litt mer fleksibelt, og enklere å legge inn små pauser hvis det trengs.

 

 

Nyheter

  • Ny leder av EG Construction i Norden

    Magne Solberg er ny Senior Vice President i EG Construction.

  • Trenger jeg å gå på kurs?

    Trenger jeg å gå på kurs? Kurs er en rimelig og effektiv måte å bli kjent med, og god i den programvaren du har investert i.

  • Blikk for motiv og teknologiske løsninger

    Terje Førsund , en av de ansatte med lengst fartstid i Holte, har blikk for motiv og teknologiske løsninger.

  • Kompetente konsulenter med mer enn 80 års erfaring

    Konsulenter med mer enn 80 års erfaring gir deg tjenester som gjør det enklere for deg å jobbe effektivt med våre styringssystemer.

  • Vi tar ikke betalt pr. innsending – men du kan gjøre det

    Vi tar ikke betalt pr innsending men du kan gjøre det. Lager du nok søknader, vil du plutselig oppleve at også dette kan bli en inntektskilde.

  • EG SmartKalk beregner timer, varebestilling og miljøregnskap samtidig

    Trond Ivar Mathisen i Vigga Bygg AS har brukt SmartKalk nesten daglig siden 2017. Han er veldig fornøyd med at SmartKalk beregner timer, varebestilling og miljøregnskap samtidig.

  • Ansvarsbevisst rørlegger?

    Er du en ansvarsbevisst rørlegger? Visste du at det er ganske mange arbeider du må søke kommunen om tillatelse til å utføre?

  • Sømløs karttjeneste med Infoland

    EG HoltePortalen har fått en integrasjon som gir deg tilgang til sømløs karttjeneste med Infoland. En tjeneste for kjøp av kart, kartdata og eiendomstjenester.

  • EG Holte ByggSøk er helt super!

    Holte ByggSøk er helt super, sier Unn-Grethe Johansen hos Bernhard Olsen i Mo i Rana. Hun er dreven på digitale byggsøknader.

  • TS Bygg Modum fikk vaffelbesøk på byggeplass

    TS Bygg Modum fikk vaffelbesøk på byggeplass. I vår Jakten på Fagfolket prøver vi alltid å skape litt stemning på byggeplassene

  • Bruker EG JobOffice både inne og ute!

    Familiebedriften Svolvær Rør AS består av Berit, Lasse og Henrik Arntsen. De bruker EG JobOffice både inne på kontoret og ute hos kundene.

  • Slik kan du tilpasse egne sjekklistemaler i EG JobOffice via EG HoltePortalen

    Så enkelt kan du som rørlegger tilpasse egne sjekklistemaler i EG JobOffice via EG HoltePortalen. Med noen få klikk er sjekklistene på plass.

  • Oppfinner med hode for kreative løsninger

    Lars Erik Nordengen har funnet sin oppfinner-rolle som programvareutvikler i EG Holte. Han er den perfekte kombo av kreative løsninger og nerd.

  • VVS Ekspertens samarbeidspartner i 10 år!

    Som VVS Ekspertens samarbeidspartner i 10 år tilbyr EG Holte en fordelaktig kjedeavtale. Nordre Aker Rør høster fordeler av denne.

  • Jeg elsker EG Holte ByggSøk!

    Jeg elsker EG Holte ByggSøk, sier Linda Øverland, ansvarlig søker i Teknaconsult AS. Det gjør min arbeidsdag utrolig mye enklere og tryggere.

  • Bruker EG HoltePortalen hver eneste dag!

    Byggmester Stian Persson AS bruker EG HoltePortalen hver eneste dag.

  • Del kalkulasjon og dokumentasjon fra EG SmartKalk i EG HoltePortalen

    Del kalkulasjonen fra EG SmartKalk i EG HoltePortalen. Løsningen ble lansert på Bygg Reis Deg 2023, og er gratis inntil videre.

  • Deling av info med eksterne aktører

    Visste du at EG Holte har en løsning for deling av info med eksterne aktører? Både avvikshåndtering, dokumenter, sjekklister og oppgaver deles.

  • Brennende engasjement for byggesak

    Brasils fattigdom ga utvekslingsstudenten Kristine Jarvaag-Wilkie brennende engasjement for byggesak, som EG Holte har hatt glede av siden 1999.

  • EG Holte ByggSøk hjelper oss å få søknadene igjennom

    "Det er gøy å få søknader godkjent," sier Torunn Olsen i Vårdal Arkitekter. Til å hjelpe seg bruker hun og sju kolleger EG Holte ByggSøk.

  • Bygger ski in/ski out-leiligheter med EG Holte-programvare

    D-S Bygg AS bruker programvare fra EG Holte til å bygge ski in ski out-leiligheter. Både EG SmartKalk, EG Holte ByggSøk og EG Holte Kjørebok benyttes.

  • Har stor nytte av viktige tjenester og systemer innen HMS og KS

    Prosjektleder Andreas Bjerkesti i Lysell Entreprenør forteller at det måtte et tilsyn til før de fant veien til EG HoltePortalen.

  • Internkurs med EG Holte i app-bruk for å bli mer effektive!

    Internkurs i app-bruk med EG HoltePortalen sto på agendaen da Stangborli fikk besøk av fagkonsulent Kim Døvle Ingebrigtsen fra EG Holte.

  • EG Holte ByggSøk effektiviserer hverdagen

    EG Holte ByggSøk effektiviserer virkelig hverdagen, sier Erik S- Gotfredsen i Dalane ByggSøk som har byggesøknader som spesialfelt.

  • Sparer tid med programvare fra EG Holte

    Entreprenørbedriften Dommersnes & Larsen sparer tid med programvare fra EG Holte i sine prosjekter. EG HoltePortalen og EG SmartKalk er i daglig bruk.

  • Lettvint å bruke programvare fra EG Holte

    Lettvint å bruke programvare fra EG Holte. Byggmester Rune W. Johansen har brukt programvarene fra EG Holte i 16 år.

  • NVE Anlegg styrer prosjekter og kvalitetssikrer arbeid med EG HoltePortalen

    NVE Anlegg styrer prosjekter og kvalitetssikrer arbeid med EG HoltePortalen. Risikoanalysemodulen er de spesielt begeistret for.

  • Det beste med å samle alt hos EG Holte er den røde tråden!

    Det beste med å samle alt hos EG Holte er den røde tråden. Riis Eiendom bruker EG HoltePortalen til å holde system på alt de driver med.

  • Programvare for elektrikere gir bedre tid og resultater

    EG Holtes programvare for elektrikere bidro til at Fana Elektrikeren ble Miljøfyrtårn. De sparer også masse tid og har fått bedre lønnsomhet.

  • Lyst til å bygge mikrohus? Nye regler fra 1. juli!

    Lyst til å bygge mikrohus? Nye regler fra 1. juli! Målet er å tilrettelegge for at det skal bli både lettere og billigere å bygge mikrohus.

  • Du MÅ ikke ha sentral godkjenning – men det er lurt å ha det!

    Du MÅ ikke ha sentral godkjenning men det er lurt å ha det. EG Holte kan hjelpe deg i mål med din godkjenning.

  • Proffe sjekklister er betryggende – og gøy å presentere videre

    Proffe sjekklister er betryggende og gøy å presentere videre, sier Jan Øyvind Rasmussen i FT Bygg i Kristiansand.

  • Gjør en god jobb med EG Holte Sjekklister!

    Søbstad gjør en god jobb med EG Holte Sjekklister. Alle detaljer dokumenteres og gir prosjektleder full kontroll.

  • Verv en venn

    En god anbefaling fra en kollega kan bli verdifull. Kanskje din anbefaling kan bli gull verdt, både for deg og en annen håndverker?

  • Søknad om Arbeidstilsynets samtykke – nå i EG Holte ByggSøk!

    Nå kan du sende inn en heldigital søknad om Arbeidstilsynets samtykke og få denne behandlet av Arbeidstilsynet på få minutter. Den nye søknadsløsningen er inkludert i EG Holte ByggSøk.

  • Nå kan du bruke Microsoft Online i EG HoltePortalen

    Nå kan du bruke Microsoft Online i EG HoltePortalen. Det betyr bl.a. at Excel-dokumenter blir oppdatert direkte.

  • Årsavslutning EG Holte Kjørebok

    Det nærmer seg tid for årsavslutning EG Holte Kjørebok og man bør kontrollere og rapportere. Ikke alle behøver å gjøre dette. Finn ut hvem.

  • Har stålkontroll på verktøyet med TraceTool

    Bygg- og Anleggsbetong har stålkontroll på verktøyet med TraceTool. Andres T. Olsen er superfornøyd med denne programvaren fra EG Holte.

  • Helt nytt forum for ansvarlig søker

    Byggesaksforum.no er et helt nytt forum for ansvarlig søker. Forumet er opprettet av EG Holte i samarbeid med Boligprodusentenes Forening.

  • BEFARING – ny app fra EG Holte lanseres nå!

    Ny befaringsapp fra EG Holte lanseres nå - alle brukere av den gamle befaringsappen vil ha full tilgang til både nye og gamle befaringer..

  • Ferie & Fravær

    Med modulen Ferie- og fravær i EG Holte Time har både ledere og ansatte full styring på brukte og ubrukte fraværsdager.

  • Dokumentregisteret i EG HoltePortalen er blitt enda bedre

    Dokumentregisteret i EG HoltePortalen er blitt enda bedre - delte og interne dokumenter i prosjekter slås sammen.

  • Hein Torgersen – brobygger med hjerte for HMS og KS

    Hein Torgersen - brobygger med hjerte for HMS og KS. Har du lurt på hva gardistene foran slottet tenker på der de står i all slags vær?

  • EG Holte tilbyr fri bruk av programvarer under hele studietiden

    EG Holte tilbyr fri bruk av programvarer under hele studietiden. Nå kommer også EG JobOffice som en av disse programvarene.

  • Hotell i særklasse? LS Entreprenør tar saken!

    Hotell i særklasse - LS Entreprenør tar saken! De er spesialister på rehabilitering av fredete bygninger og på å renovere og bygge ut hotell.

  • Takk for at du digitaliserer søknadsprosessen sammen med oss!

    Til dere som har valgt å bli med oss på reisen med EG Holte ByggSøk: Takk for at du digitaliserer søknadsprosessen sammen med oss!

  • Billig løsning ga bratt læringskurve

    Billig løsning ga bratt læringskurve for Sibirus Eiendom. Et møte med byggesaksavdelingen i EG Holte ga et nytt perspektiv.

  • Nordanlegg i Bodø bruker EG Holte som totalleverandør!

    Nordanlegg i Bodø bruker EG Holte som totalleverandør! De utfører det meste fra grunnarbeider til nybygg og betongsaging.

  • ALT’A RØR bruker sjekklister i EG HoltePortalen!

    Alt'A Rør bruker sjekklister i EG HoltePortalen! De kom godt med når de skulle innrede de luksuriøse badene på Sorrisniva Arctic Wilderness Lodge

  • Rapportene til EG Holte skaper tillit – men musklene er vel så viktige

    Rapportene til EG Holte skaper tillit - men musklene er vel så viktige. Dette er av stor betydning for Syljuåsen.

  • Prosjekt-chat i EG HoltePortalen

    Flere ønsket seg en samlet kommunikasjon mellom administratorer og prosjektdeltakere på byggeplass. Her er Prosjekt-chat i EG HoltePortalen.

  • Hva skjer med søknadsblankettene?

    Hva skjer med søknadsblankettene? Nylig besluttet DiBK at søknadsblankettene skulle låses for redigering. Men fortvil ikke - EG Holte passer på!

  • Markere avvik direkte på tegninger – visuelt og oversiktlig.

    Markere avvik direkte på tegninger - visuelt og oversiktlig. Kjapp og intuitiv oversikt over avvikene og status.

  • Søker du om tiltak på eksisterende bygg?

    Søker du om tiltak på eksisterende bygg? Det er blitt vedtatt en bestemmelse som gjør det mulig å søke unntak fra TEK17

  • Ahhh så DET er samsvarserklæringens funksjon i prosjektet!

    Ahhh så DET er samsvarserklæringens funksjon i prosjektet. Hvorfor er den viktig og når må den signeres? Her er svaret!

  • Ha ryggen fri med den nye avhendingsloven!

    Ha ryggen fri med den nye avhendingsloven. Lovpålagt dokumentasjon løses enkelt gjennom sjekklister, VVS dokumentasjon og FDV med EG JobOffice.

  • Lurer du på hvorfor kommunen plutselig gjør tilsyn innenfor enkelte områder?

    Lurer du på hvorfor kommunen plutselig gjør tilsyn innenfor enkelte områder? Annethvert år velger departementet ut to områder å prioritere.

  • Solon Sørvest Boligutvikling sparer tid med EG HoltePortalen

    Det skjer spennende ting i byggebransjen. Solon Sørvest Boligutvikling sparer tid med EG HoltePortalen og app på mobilen.

  • Årsavslutning EG Holte Time

    Det skjer spennende ting i byggebransjen. Solon Sørvest Boligutvikling sparer tid med EG HoltePortalen og app på mobilen.

  • 7 apper blir 1

    Vi har samlet 7 apper i én. Det gjør det enklere å holde oversikt over din digitale arbeidshverdag. Du trenger bare en app.

  • Integrasjon Tripletex og EG Holte

    Vi lanserer en ny og forbedret integrasjon mellom Tripletex og EG Holte. Nå synkroniseres prosjekter, ansatte, bilagsflyten - og timer.